Úvodní stránka > GDPR - Ochrana osobních důvodů

Ochrana osobních důvodů

Jak bude provedeno zpracování dat z objednávky

Společnost STAJAM, s.r.o. se sídlem v Chotovická 1788/16, Praha 8, 182 00, IČO 26733196, zapsané v obchodním rejstříku v oddíle C., vložka 90289 vedeném Městským soudem v Praze dále jen správce, zpracovává za účelem plnění smlouvy o dodání objednaného zboží a služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • dodací a fakturační adresu
  • emailovou adresu
  • IP adresu
  • telefon
  • číslo účtu
  • kamerové záznamy na prodejně

Pro dodání objednaného zboží a služeb potřebuji zpracovat jméno, příjmení, emailovou adresu, dodací a fakturační adresu, IP adresu a eventuálně číslo účtu. To je umožněno ustanovením článku 6., odstavce 1. písmene b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou správcem zpracovávány po dobu plnění smlouvy mezi vámi a správcem, nejdéle deset let od provedení poslední objednávky, pokud správci neudělíte souhlas k jejich dalšímu zpracování. IP adresa je sledována z důvodů zabezpečení systému, nikoli pro marketingové účely. Kamerový zařízení umístěné na prodejně slouží pouze pro ochranu zboží a majetku společnosti, a přístup k těmto záznámům je chráněm šifrováním a heslem. Ke kamerovému záznamu má přístup pouze pověřený jenatel společnosti - Jakub Přenosil.

 

Zpracování osobních údajů je primárně prováděno správcem. Pro co nejhladší plnění potřebujeme pomoci od těchto zpracovatelů:

  • intencio s.r.o., marketing, webhosting, vývoj
  • telekomunikační společnosti které nám poskytují připojení a hlasové služby
  • dopravní společnosti dle volby v dokončení objednávky
  • další společnosti a jejich funkce

 

Na základě Nařízení máte právo:

  • požadovat informaci, jaké (vaše) osobní údaje zpracovávám
  • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a patřičné údaje nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po mě výmaz osobních údajů – výmaz bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě
  • v případě vašich pochybností o dodržení povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na mě, nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Společná ustanovení

Zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijali veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
Přijali jsem technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, (ochrana vytištěných faktur, smluv)
Prohlašuji, že k osobním údajům mají přístup pouze mnou pověřené osoby.

 

STAJAM, s.r.o. se sídlem v Chotovická 1788/16, Praha 8, 182 00, IČO 26733196, zapsané v obchodním rejstříku v oddíle C., vložka 90289 vedeném Městským soudem v Praze má právo tyto podmínky změnit. Nová verze podmínek ochrany osobních údajů bude zveřejněna této stránce a zároveň mi bude zaslána nová verze těchto podmínek na poskytnutou e-mailovou adresu po dobu zpracovávání.

 

Pro informace o cookies si prostudujte samostatnou informační stránku.



Pověřenou osobou pro správu osobních údajů společnosti STAJAM, s.r.o. je jednatel společnosti - Jakub Přenosil





Prodejna Dolní Chabry

BIKEPRODEJNA.cz
Osecká 713/5
184 00 Praha 8 – Dolní Chabry
chabry@bikeprodejna.cz 602 35 53 35 Parkování zdarma pro naše zákazníky

Prodejna Cyklo servis Ski servis Obchodní podmínky Kontakt vytvořilo intencio s.r.o. © 2018 BikeProdejna.cz